Satsa på en bra övervakningskamera

Att kunna övervaka sitt eget hem, det är inte fel. Men för att göra det, så kan det vara bra att satsa på en bra övervakningskamera. Du kan jämföra flera olika modeller på Bästa Produkterna. Dock finns det ju en hel del att tänka på då du ska köpa dig en egen övervakningskamera.

Hitta rätt övervakningskamera

En bra övervakningskamera, den ska ju ha en bra kvalitet samt ha rätt funktioner som passar dig samt att det även är bra om den har ett pris du känner dig bekväm med. Det allra viktigaste att kolla på, detär vad för bildkvalitet det är på den kamera du funderar på. Det är ju ganska fördelaktigt om det är en skarp bild, så att du ser vad det är. Fundera även om du ska ha din övervakningskamera inne eller ute.

En annan sak att titta på, det är upplösningen. Det har att göra med pixlar. Ju högre pixeltäthet, desto mer detaljrik bild blir det. Dessutom måste du ha koll på om kameran stödjer HDR, som står för High Dynamic Range.

Andra saker att kolla på, det är bland annat bildfrekevens, vindvinkel och synfält samt om det finns möjlighet att zooma eller inte. Sedan kan det vara bra att ha en kamera med mörkerseende, så att du även kan se allt fast att det är kväll eller natt. 

Kolla även hur den ska installeras, så att det inte är för svårt att sätta upp den samt kolla så att den tål alla väder om den ska sitte ute.

 

11 Sep 2022